Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rubriken är också en blinkning till filmen Blade Runner


Tears in the Rain En snögubbes död

Tears in the Rain

 

Min tid är ute, jag försvinner nu

Försmälter

Jag brinner utifrån och in

Förbränner

Jag skapades med Människa som mall

(undertypen: ”kall och opålitlig”)

nu vänder jag mitt vassa öga uppåt

som sökantenn

men jag ser ingen nåd att hämta där

Min näsa har jag kvar, men munnen var av sten

och den är borta

det är väl därför ingen lyssnar mer

fast mina öron är tentakler som sonderar

 

Nu hör jag jätten komma

och jag gråter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Hermes VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-02-23 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermes VIP