Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon glömmer...


ORD

Hon letar ännu ord

Som snart tar slut

hon letar ängsligt

äng och ändlös

hon letar

öken

öde

ö




Fri vers (Fri form) av Hermes VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-15 22:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När orden försvinner bort
lär man sig fort
att livet är kort


2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Hermes VIP