Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att komma hem


jag har varit borta

Jag har varit borta nu

en tid

har gått

jag är tillbaka

är jag det?

och är det jag?




Fri vers av Hermes VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-03-11 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermes VIP