Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villon och jag

 Villon och jag

 

Ja, var är snön som föll i fjol

och var är vårens blå viol

och var är sommarns varma sol

och höstens mörka altfiol?




Bunden vers (Rim) av Hermes VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-03-08 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermes VIP