Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det var så det hände - och vi kom ner


Den svarta leden

Vi hade lämnat alla kartor hemma

och dimman kom och gjorde världen dunkel.

Vi tog den svarta leden nedför berget

Vi valde inte den, den valde oss

Vi tog den svarta leden nedför berget.

 

Vi tog en led som ledde ned men den var svår

Och dimman gjorde världen dunkel, vi var vilse

Vi tog den svarta leden nedför berget

Vi valde inte den, den valde oss

Vi glömmer aldrig vilken vacker väg det var.




Fri vers av Hermes VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-07-31 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermes VIP