Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläds att göra någon glad!

Jag har ont i vänster häl.
Snedbelastning är ett skäl.
Ett annat är bristen på tid.
Allt jobb gör mig till invalid.
Har bara haft en ledig dag
på veckans samhällsuppdrag.
En ledig dag att hinna allt
som ska göras, spalt för spalt.
Matlådorna har jag gjort,
fyllt i inbetalningskort.

En påminnelseavgift
efter helgjobb är rätt trist.
Smärtar gör mitt vänstra knä.
Artrosen gör det stumt som trä.
Ryggen värker men jag har
nyttjat väl alla timmar....
I morgon börjar min jobbhelg.
Jag tar med en vinbutelj
till de gamla och choklad.
Gläds att göra någon glad!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-02-24 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP