Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVIKTA


Jag önskar att jag visste var ledarskapet ska stå
blundar nu för att känna om jag har en flisa i mig

jag ritar ett streck utan att svikta
men att tänka rakt är bland det svåraste
tror aldrig det hänt

en silverkedja ligger utan knutar runt min vilja
och precis under halsgropen
en droppe hopp




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-26 19:12



Bookmark and Share


  Respons VIP
Låst position som väcker klaustrofobiska tankar.
2023-02-27

  Ulf Carlsson VIP
Härligt ordvrängeri!
Att tänka fritt är stort. Att tänka rätt är större. Att tänka rakt är omöjligt.
2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP