Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min katt drar bort gardinen

 

Hon trodde att vinden skavde tag och 

riktigt på allvar vred om vred om så

att inget av livet kunde upplevas 

 

melodin bar trots allt än idag, i bad

tofflor längs strand i de vita molnens 

suckanden längs vågens kam 

 

det lät om tankarna inne i huvudet 

en klang om än soldränkt 

som att nypa sig i armen tänkte hon 

som om man vissa ögonblick fortfarande 

var 27 och inga år gått 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 87 gånger
Publicerad 2023-03-02 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP