Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Slapphets uppstramande framtids-lösning*



Med Flegmar Rynkes
Revolutionerande DNA
fluktuerande Ansikts
-behandling enl.*Cp-us*
metoden kan kunder

inom 2 månader se ut
som
en fräsch 12-åring igen

Men med uppkomna besvär vid
systembolags besök dejting-sajter
poliskontroller m.m.

Och vid släkt besök där mormor
kan se yngre ut än barnbarnen
(men tyvärr ändå ha sämre syn)

Hela kosmetika branschen både
räds och upphetsas av nyheten


Om föryngrings-metoden den
Numera tonårs föryngrade Säffle
uppfinnar sonen tagit patent på

Medans personer med vissa
Yrkeskategorier som Läkare
Politiker Gynekologer o inom
Polisväsendet

Ångrar att de ej kan låta sig be
-handlas för att trovärdighets
problem då kunde uppstå in
-för uppsökande allmänhet

Och de kanske då behöver
bära en åldersmask på sig?

För att deras yrkesskicklighet
ej skulle kunna ifrågasättas

Tänk vilken massa av olika
onödiga sido-problem som
kan uppstå.

Bara för man tagit bort ett
Gammalt problem och för
-yngrat upp det

Med vetenskapens utveck
-lingsbara kunskaper?

Som i längden går att lösa.

Bara befolkningen lägger
Manken till och inte helt
tappar hakan i onödan?











Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-02 09:56



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Nu är det dax
att ta på min mask
en för min älskarinna
en för min äkta kvinna
en för jobbet mitt
en för pommes frittes
en min i sänder
en min för allt som händer



2023-03-03

  Bodingen VIP
Tidens tand
sätter spår
efterhand
rynkor rår
vill man ej
detta slag
smink o sprej
på var dag
även klädnypa
i nacken sätt
nästan strypa
dock i nuna slätt



2023-03-03

    Lena Staaf VIP
Klok och rolig text! Skönt att slippa ta på åldersmasken.
2023-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP