Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hem till byn

orden skalar potatis och i det som 

var vaskade vi guld ur överhetens 

dinglande överflöd. 

du tittar upp och jag tror du faktiskt skymtar 

mitt jag och är det något jag älskar är det att 

bli synlig kanske därför jag drar mig undan 

bortom synligheten när det seende ögat förlorats 

 

fingrarna försöker men bilderna för vaga fingrarna 

som inte glömt men det är något med sex som hon 

egentligen inte ville begripa 

 

kaskader av ljus lycka strålkastare över bilen 

elbilen borta och känslan av folkhemmet när 

hon åter fyller en tank som tar henne 75 mil bort 

 

svindlande 

 

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-02 10:23



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Egensinnigt berörande
Diktat i den "bästa
bemärkelsen"
;)
2023-03-03

  Lustverket VIP
"du tittar upp och jag tror du faktiskt skymtar mitt jag"

Klassisk smultronbergism.

Men hur vet man? Skymtar man ens sitt eget jag?
2023-03-02
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP