Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i blixtars sken


alltid ensamma
allena steg ljuder allt närmre
snöstig krymper distansen
i nakna trädens tid möts vi
längtan efter uns av tjälat liv
mina naglar klår huden
märkt ömmande ödmjukhet
efter ömsesidig följeslagare
vi vistas i mellanrum med
överskuggande villervalla
rivna av tillvarons törnetagg
lämnar vi ut revorna
lånar vi varandra
duets välsignelse




Fri vers av Per Rydberg
Läst 58 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-04 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg