Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet


ramlar
famlar
välter
kull

söker
trevar
finner

reser
håller
famnen full

innan allt
försvinner




Fri vers av MariL VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-04 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariL
MariL VIP