Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En drivande tanke

Tanken är den drivande,
då den är sig själv nog,
inte kroppen.

Och den ser, att rosorna blommar
året runt, oavsett om de står för sig själva.

Var eller vart är en stor skillnad.
Var folk bor eller
vart folk reser bort.

Orden betyder olika saker
och denna skillnad är språk.







Fri vers av Ett utkast
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-07 23:03



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag reser om en kvart
jag vet inte vart
bara bort så fort
det går
från sju svår år

2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ett utkast