Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O2

Jag andades in en gång
då började jag gråta.

Sedan dess har jag andats ut




Fri vers av Tippex
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-08-11 23:48



Bookmark and Share


    ettolrahC
Bra. Då slipper du gråta. Fin text!
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Tippex
Tippex