Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mono


Ibland blir mina tankar
så entoniga
att det blir som
rundgång

då försöker jag tänka mig
liten som en blyertspenna




Fri vers av Tippex
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-10-08 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tippex
Tippex