Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Still...born

död
fortfarande

där-för-alltid
med döden i sina händer

kalla som isglassar
fingrarna på min kropp

solkiga sidenlakan
smakar aska

svåra att svälja




Fri vers av Tippex
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-02-19 02:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tippex
Tippex