Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svavelstickan


Jag vet en flicka som lekte med elden,
hon blev illa bränd,
sen
lekte hon aldrig igen.




Fri vers av Tippex
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-04-06 03:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tippex
Tippex