Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Streckgubbe


Jag hör ekot efter din röst
ser siluetten av din skugga
som du
vek ihop
till en liten lapp

Den är skrynklig nu.




Fri vers av Tippex
Läst 388 gånger
Publicerad 2006-11-11 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tippex
Tippex