Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I begynnelsen


Då språket blev begripligt
blev verkligheten påträngande

sedan kom poesin




Fri vers av Tippex
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-10-08 03:01



Bookmark and Share


  Jer
Härligt att denna kom efter du tänkte dej liten som en blyertspenna!

Måhända att poesi blir då som en drög eller tillflyktsort, som man söker sig till, där man letar svar, när just livet blir påträngande.


2007-04-06


  L.byström
Budskap med flera innebörder. Fyndigt!
2006-11-14

    laissez_faire
Poesin kan vara påträngande den också. I allra högsta grad.
2006-11-11

  Gunwale VIP
-och tur var väl det! Det var väl då som poesin blev nödvändig! ---Det var kloka ord!!
2006-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Tippex
Tippex