Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fortfarande

Mina stjärnor trillade ner idag.
Jag försökte sätta upp dom igen men jag
skar mig på saxen.

Sen satt jag och tittade, på det...
blodet och stjärnorna.

Jag önskar att jag bara kunde
rycka på axlarna, resa mig upp

och gå.




Fri vers av Tippex
Läst 326 gånger
Publicerad 2007-02-19 03:03



Bookmark and Share


  Dessie 35
inte lätt att sätta upp en stjärna som en gång fallit ner..bra skrivet för de,,
2007-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Tippex
Tippex