Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröst

Linda in mig i bomull
Smörj mig med balsam
Badda mina sår

Kom mina änglar ni kan härja i mitt hår.
Var hos mig nu och för alltid
lämna mig aldrig.

Skräm bort det svarta
och stanna här
i min svala bubbla av ljus.




Fri vers av Tippex
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-11-11 17:42



Bookmark and Share


    laissez_faire
Trevligt att höra att det fortfarande finns bubblor av ljus kvar.
2006-11-11

  Ola Rydberg
Skön önskedikt
2006-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Tippex
Tippex