Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en vän.


Klorhexidin

När man skär sig,
öppnar sig köttet
som en mun

När man bränner sig,
blir det små ögon

som ser




Fri vers av Tippex
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-08-12 00:08



Bookmark and Share


  Darkness
Tack, kram min kära syster dyster.
2006-10-11

    Exizt
Fin
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Tippex
Tippex