Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den kanske leker med en idé av en lite för känd låt. Men det är en annan känsla, kanske samma färgton i den. Men allt är nog bara en tillfällighet.


Levitation

Jag kanske borde upphäva gravitationen
som jag lyckas med varje natt
men aldrig kommit fram till dig

Jag kanske borde upphäva gravitationen
som jag misslyckas med varje dag
när tankarna bara handlat om dig

Det är så det ska va\'
Det är så det ska va\'
Utan dig varje da\'

Jag kanske borde upphäva gravitationen
som mitt sinne alltid tar ifatt
så jag inte skulle behöva bekymra mig

Jag kanske borde upphäva gravitationen
och uppfylla drömmen om det jag
som inte skulle behöva vara rädd om mig

Det är så det ska va\'
Det är så det ska va\'
Någonting man måste ta




Fri vers av Exi
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-12 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exi
Exi