Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets Vägskäl

Beslutet är mitt
min vän
tiden är mogen
att ta farväl
Du får det svårt
jag vet
inte bara känslomässigt
utan på så många sätt
Men jag är förvissad
om att den uppgift
jag var utsedd av
vår Herre att utföra
är slutförd
Min älskade vän
din tid är nu mogen
att gå din egen väg
att famlande
ta dig framåt
utan min ledstav
ty du är vägledd
av Vår Herre
Så var lyhörd och följ honom
och fäll inga tårar
över att tiden är inne
för oss att skiljas




Fri vers av Nic
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-08-12 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic