Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ganska branslig dikt om sväng till något ja jag vet inte en längtan efter något som kanske inte finns :)


Du

vet att du finns där ute
letar söker vida om kring
du finast för mig
du undrebara endas för mig
du jag ska fortsätta leta
jag ger aldrig upp
jag vet vad jag ska göra när jag finner alla svaren
jag vet vad jag ska göra när jag finner dig
ska älska dig av hela mitt hjärta
ska läka alla dina sår
ska ge dig den tröst du behöver
jag vet att du finns där ute
du som är den ende för mig




Fri vers av Zmultron
Läst 650 gånger
Publicerad 2006-08-12 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zmultron
Zmultron