Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12:16 lördag 12 aug 06


med smak av kaffe
växte morgonen i kapp dagen

började fundera
skulle jag verkligen göra något
eller skulle jag vänta tills dagen var slut
kvällen börjat

och nattens planerade kräftskiva redan startat




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-08-12 12:18



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Låter härligt och gott med kräftor!!!

Det lät mysigt med Daniels förslag också,
men vem har LP nu för tiden!?

Man får sätta på det man ´haver´!? :)
2006-08-12

  Daniel_78 VIP
läser både oro och matthet
kanske för mycket sommar
men också lite ro och avslappnad känsla

jag skulle satt på en LP-skiva
tagit ännu en kopp kaffe
läst några sidor ur en bok
och lyssnat
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP