Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankens Räddningspådrag


Om jag klagar idag

på att kroppen är svag

får jag mer obehag

Sådan är karmans lag.

Om jag tackar idag

trots en kropp i olag

så görs inga påslag

på min levnads misstag.

Så jag väljer idag

tacka kroppen för jag

kan med den i beslag

ge ett handfast bidrag.

Tackar för hjärtats slag

och vart nytt andetag.

Kroppen känner behag

av mitt räddningspådrag.




Bunden vers av Camilla Heinonen VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-19 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP