Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Lever för ögonblicken i en annan dimension
där vi dricker mimosa och pratar om livets svåra år

Fjäderlätt i sängen när tankar kommer före
och du smeker hjärtat i min hand

Timmar går i köket där fler trådar finns än tid
du gör kaffe när solen glittrar in

Ondast gör allt som inte riktigt blir någonting
Men i framtiden är du ändå min










Fri vers av Bekräftelsehora
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-19 16:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bekräftelsehora
Bekräftelsehora