Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världspoesidagen 2023

Idag uppmuntras vi
Att läsa, skriva, undervisa i
och publicera poesi
En dag för alla våra ord
Som följer oss från födelsen
tills dess vi läggs i jord
Vid dop, på bröllop och kalas
I glädje, rädsla och sorg
En dikt för allt som är av vikt
En hyllning denna tisdag
Till årets Världspoesidag

© Malin Tyberg




Fri vers (Fri form) av Malin Tyberg VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-21 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Tyberg
Malin Tyberg VIP