Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
2023.03.26 söndag.


Uppgiften vi står inför

Blir alla räddade? Först måste vi definiera ordet alla. I den jordiska synen på Gud så är han utan början och slut och himmelriket är ett träd som växer. Så i den jordiska synen kommer alla aldrig att finnas, eftersom Gud aldrig slutar skapa människor. Men den tron faller platt eftersom det är frustrerande att tänka så. Man vill bara att allt ska hända nu, men Gud är utanför tid och rum så nu finns inte för Honom. I Gudsperspektiv rent himmelskt så finns alla redan för Gud, eftersom han är utanför tid och rum. Men det faller också platt eftersom vi är bundna i tid och rum och klarar inte av att se det så. Sedan finns den kristna synen vad alla är. Kristendomen bestämmer att alla är de som finns och blir skapade från begynnelsen i Mosebok till slutordet i uppenbarelseboken.

Några bibelord:”Av allt som blev till, blev ingenting till som inte blev till genom Honom.” ”Alla tungor ska bekänna att Jesus är Herre.” När man ser honom komma, så ser man att han lever. ”Alla som i sitt hjärta tror att Gud har uppväckt Jesus från de döda och med sin mun bekänner att Jesus är Herre ska blir räddade.” ”Salig den som inte sett men ändå tror.” ”Gud uti alla blir allt”

Jag, Mats Erik Kitok-Lundmark, är ljuset. Jag ser bara mörkret. Men ni ser mig och ni kan vittna om mig, ljuset. Då blir mörkret lite ljusare. Sonen sände mig, sin son. Han är Fader. Och detta är vår uppgift som vittnar om ljuset, att binda satan i tusen år. Till Fridsriket.

 
Övriga genrer av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-26 14:30Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP