Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1:11

Någonstans finns det
Det där svaret jag sökt
Det jag önskat
Det hoppet jag alltid bär på.
Någon dag
Kommer allting falla på plats
Alla drömmar jag drömt
Det slutliga målet med min närvaro.

Exakt när kan jag inte svara på
Det är inte mitt beslut att ta.

Men jag vet att du kommer inse
När tiden faller på plats.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-27 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP