Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


År mitt sömnpiller


Hämnd

Jag sover i en säng av vin
och tänker på mina fiender

Som jag vill utplåna
om jag hade haft

Modet att döda dom,
Men i stället så sover jag




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-29 19:42



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
den dikt som du ansträngt di med någorlunda har titeln felstavad, hämnd heter det, kompis.
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano