Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CARGLAS


Orda är en vulkan som ligger på gränsen
mellan svårighetsgrad och effekt

ordskorpan vet att precis alla hjärtbärare är aktiva
under ytan vet vår lava bara en väg
det vi känner bär orden vi säger
det vi säger visar sig i våra rörelser

jag läser alla jag möter jag läser din kropp flytande
men ett stenskott får mig att tveka

varför rör ingen på armarna i reklamen







Fri vers av Igot Tochange
Läst 93 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-29 22:56



Bookmark and Share


  Månfare VIP
carglass repair
carglass replace?
2023-04-01

  Monika A Mirsch VIP
Orden och tankarna
i din dikt skapar
en underbar
värme
mitt i min vinter
- Tack!
2023-03-30

  Lustverket VIP
Ingen som vill vara förtroendeingivande kan flaxa runt med armarna. Det tyder på affekt fattar du väl?
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange