Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos dig är jag hel

Nattens trygga
famn
lockar mig

 

Hänsynslöst
trygg
och hel

 

År av
smärta
lindras i mörkret

 

Nattens mörker
anspråkslös
välkomnande

 

Befriande
förlösande
värmande

 

Mörkrets
mantel
omhulda mig

 

Sveper sin
läkande kraft
runt mig

 

"Gör mig hel igen"

 




Fri vers av WhatIsLife
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-08-12 18:28



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja mörker och sömn gör att man samlar kraft igen
att orka att kämpa !!!!!
tack för att du delar med dig
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife