Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattlig kärlek

Räcker ut
min hand
i natten

 

Har ett
kärleksförhållande
med mörkret

 

Stjärnor
bevittna
vår eldiga dans

 

Natten förför
med sin
eleganta kostym

 

Räcker ut
min hand
i natten




Fri vers av WhatIsLife
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-08-12 19:16



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket vackert skrivet
värd en klar femma
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife