Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Att minnas att man ska dö


Memento Mori

Att tro att man lever för evigt
Gör säkert att man utövar makt

Roffar åt sig, gör andra illa
Men i graven om man fyller den

Blir den i bästa fall upptäckt
Av en gravplundrare

Eller förblir oupptäckt
Som Djingis Khan




Fri vers (Spoken word/Slam) av Federico Romano
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-04-01 09:59



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag är exempel på en typ du skildrar hänne. tycker du att jag utövar makt?
2023-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano