Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


elaka ögon

kom och
lek med mig
då jag har tråkigt
'
vet inte
vad jag gör
av mina dagar

bara lyser
med mina små
elaka ögon
på er




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-01 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP