Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
It takes two to tango ... ... but som people like to dance by themselves ... Publicerad här tidigare i maj 2013


Det är ju ändå som så ...

... att när saker och ting
inte fungerar
och bråk uppstår
så beror det ju på
att man är två ...

Men faktiskt händer det ibland
att det finns de
som alldeles på egen hand
kan ro helvetet på jorden iland
bara för att de så kan ...

Alltså kan
göra livet till ett rent helvete
för någon
utan att denne någon själv
behöver göra 

det allra minsta 
för att bidra till 
det som sedan händer och sker ...

Och dessutom
med fullständigt 
oskyldig uppsyn ...

... ler i mjugg
och alldeles rosig i hyn ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-02 18:30



Bookmark and Share


  Månfare VIP
Så är det, man får ta sig i akt.
2023-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP