Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅLAFAN


Min takhöjd är högre om man river bort
innertaket från sjuttiotalet
spännpappen har släppt på vissa ställen
hänger som en komage när jag känner efter
med en änden på en skurkäpp

visst är det så att jag hela tiden haft en annan rymd
så synd att jag fortfarande går böjd

nu har jag redan sprättat upp en rulle blomster med stil
det blev inte så många våder och
dyrt spill ligger vid mina fötter bara för att mönstret
ska passa bredvid min självbild

det minsta skeva har jag aldrig vågat

det finns så många väggar i vägen
mitt eget membran är kanske svårast
där har jag rollat mest hela tiden sedan sprejat min tag
ett tecken att jag var här
men inte på väg




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-02 19:08



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Insane in the membrane....
2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP