Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kärlek

vad i hela världen
är för mig
att älska
utom Malin

det är
bra
bara vara
i denna
kvinnans närhet

kan inte
slita mig från
att tigga
om Malins närvaro

då månen
är här fattas hon mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-03 02:42



Bookmark and Share


  Federico Romano
Min regristering är inte färdig
2023-04-05

  Koloristen
passionerat.
2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP