Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insulin

Ingen kan komma
och påstå
att jag är mager

inte fet heller

men nu kanske
kirurgerna tänker
avlägsna min
bukspottskörtel

den och en
körtel till i min mage
har cancer
'
jag kommer att
tvingas ta insulin

förra gången jag hade det
blev jag fet

men jag hoppas att
jag blir räddad
av Jesus

bara trolleri
efter påsken och
jag förvandlas




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-03 06:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter otäckt :(
2023-04-04

  Federico Romano
Beklagar, men det kanske räddar dig.
2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP