Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fotografens ego

jag bugar mig
för de som ser
med andra filter

jag bugar mig
för jag omöjligen
kan se

att du och jag
säger orange
men menar olika saker

är utom
min kontroll

för jag kan omöjligen
uppfatta världen
så som du

det skrämmer mig
jag vill gråta

men så inser jag
att det är egot

för det här
handlar inte om
mig.




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-04 12:25



Bookmark and Share


  MagisterZ
Snyggt! Jag brukar säga att vi alla vandrar på samma planet, men att vi alla samtidigt lever i vitt skilda världar; för varje tänkande varelse; en värld i sig. Det kan både kännas ensamt såsom upplyftande upplever jag.
2023-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP