Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kanske var det


En konstig tjej

Hon filmade sig själv
Under hela bussresan

Formade ord med läpparna
Utan ljud

Men det är kanske
Normalt idag




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 67 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-04 19:22



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Världens blir mindre bekant ju mer tiden går.
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano