Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diego

 

Av alla mina olyckor i livet

så är du den största. 

 

Kväll efter kväll

försöker jag dränka alla sorger

som du har orsakat mig.

 

Men de jävlarna har lärt sig,

och simmar kvickt upp

mot glasets yta igen.

 

Av alla mina olyckor i livet

så är du den största.

 

Din svartsjuka trasade sönder

allt som var min kropp, men min själ

och min konst behöll jag själv.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-04-06 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark.
2023-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP