Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplysning gav eko...

- När kom du på din släkt var stor...
-Det var ju först när min lillebror
gjort det tydligt känt
vad som hos mig har hänt...
Jag skaffat störst sommarkåk i Nor....




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-06 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt