Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vits från förr...

-Du har väl alltid min aktning tös...
-Du är ju nu full, gör mig så nervös...
-Men just ju detta
kan nog underlätta...
Min fulla aktning dig når! Generös...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-06 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt