Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blott en liten tankefnurra som behövde få sättas på pränt ... ett understatemen tidigare publicerat här i maj 2013 vilket saknar bäst före datum ...


Mitt livs väsentligaste val ...

... är på en nivå
nu som då
vilken vare sig är
nationell eller lokal ...

... utan helt enkelt
men inte okomplicerat
mer själslig
och tillika
jämväl astral ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-06 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP