Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagosång och trolöshet

Vad ska vi tro på?
När man är en kontrast fantast,
När man är en optimistisk entusiast.

En statist på världens scen,
När jag ockuperas av bilder på andras norrsken.

Statistik går på rytmik,
Men jag hör inte naturens musik.

Det lilla jaget, kommer aldrig vinna,
Det stora slaget.

Trodde vi var en del av laget,
Men motpoler, gång på gång.

Kan inte höra varken kvitter,
Eller klagosång.

Likgiltigheten har uppnått en ny nivå,
Jag bryr mig varken om nu eller då.

Ta mig samman, ta mig itu,
Ta mig till platsen där det finns ett nu.




Bunden vers (Rim) av SellwiN VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-07 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP