Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ett jag vet

jag är faktiskt
67 år om fem månvarv
och börjar avsky
denna min värld än mer
för varje dag som går

och jag kan lova
att de går
och jag får inte
'ut ett dugg
av det jag hoppas
av livet

min djävul
får lön
men inte jag

och det tycker jag
är så himla fel

bara tackar fan
för det
gör jag inte

nyss tecknat
och det ger mig
kalla kårar att
se resultatet

under min tid
på jorden har
det hänt så möe

men jag vet
bara ett jag vet
och det är att
gud inte hjälpt mig so far




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-09 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP