Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastän.

Jag ser dig
Inatt.
I min dröm
Är du närvarande.
Står framför ditt leende
Dina ögon.
Och även om jag förstår det är en dröm
Så ler jag inuti ändå.
All oro jag känt
Fladdrar sin väg i den ljumma vår-vinden.
Du blir aldrig "min"
Trots att du har mig för evigt.
Jag kan inte vinna ditt hjärta
Inte din respekt..
Och det är ok.
Jag vet inte när, hur eller varför
Jag föll så tokigt hårt för dig.
En smäll på käften
Unikum.
Du förblir.

Du har mig fast
Om än jag är fri.
Fastän jag aldrig fick dig
Väljer jag att stanna.
Av den sanna renheten.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-11 05:16



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Du berör med dina dikter får mig sakna någon ännu mer…
2023-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP